Új csatornák a magyar nyelvű csomagokban

Kategória: 'Új csatornák, változások magyar csomagokban', témanyitó: satvisor, téma nyitása: Április 9, 2013.

 1. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  238
  Hivatalos: érkezik a Viasat Epic Dráma!


  [IMG] Korábbi cikkünkben már jeleztük, hogy új csatornát indít a Viasat World hazánkban is, most megérkezett a hivatalos bejelentés a Viasat Epic Dráma nevű új film és sorozatcsatorna magyarországi indításáról!


  Az új Epic Drama tartalommárka több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről gondosan összeválogatott kiváló drámasorozatokkal, amelyek a legnagyobb televíziós sztárokat vonultatják fel.
  A csatorna olyan kulcsfontosságú piacokon indul el december 14-én, mint Bulgária, Csehország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Törökország és Ukrajna
  A tartalmak 70%-a exkluzív, mintegy 80%-ban SVOD struktúrában is elérhetőek és a főműsoridőben sugárzott tartalmak nagy része az elmúlt három évben készült
  A Viasat World, a világ egyik vezető médiavállalata, a mai napon bejelentette, hogy Epic Drama néven egy merőben új tartalommárkát indít kulcsfontosságú piacain és területein Közép- és Kelet-Európában. A világ legjobb kosztümös drámasorozatait szolgáltató Epic Drama csatorna a Viasat World több mint 50 piacon fogható 27 előfizetéses csatornát tartalmazó átfogó csatorna és SVOD portfolióját és a számos területen elérhető széleskörű nemlineáris választékát fogja tovább bővíteni. A december 14-én induló Epic Drama csatorna több mint 600 órányi, nagy költségvetésű, HD tartalmat kínál változatos dráma műfajokban. A tartalmak mintegy 80%-a SVOD struktúrában is elérhető, ezzel támogatva a vállalat azon törekvését, hogy a nézők a világ legjobb tartalmait számos különböző platformon és készüléken is elérhessék.
  A piackutatás során kimutatott piaci rés kiszolgálására indított Epic Drama csatorna jól mutatja, egyrészt, hogy milyen gyorsan reagál a Viasat World a nézők és az üzleti partnerek igényeire, másrészt, hogy mennyire törekszik a vállalat a lefedettségének és nézőszámának növelésére. A vállalat sikeres drámatartalmaira építve az új csatorna a Viasat History Epic Drama blokkjának kibővítéseként született. A csatorna létrehozását jelentős beruházás alapozta meg, amely során a legjobb tartalmakat és a hozzájuk tartozó jogokat szerezte meg a vállalat, és célzott, stratégiai marketing kampány támogatja majd az elindulást és a további működést.
  Az Epic Drama első körben a Viasat World kulcsfontosságú piacain és területein lesz elérhető pán-regionális műsorszórással: Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Észtországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországban, Lettországban, Litvániában, Macedóniában, Magyarországon, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban és Ukrajnában. A tervek szerint 2018-ban további bővítés várható.
  „Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az Epic Drama csatornát, amely merőben új és pazar módon, kifejezetten a nagy költségvetésű és lebilincselő történeteket felvonultató kosztümös drámákra összpontosít,” nyilatkozta Irina Gofman a Viasat World elnök-vezérigazgatója. Egyedi, független műsorszolgáltatói státuszunknak köszönhetően képesek vagyunk meghallani és megérteni az üzleti partnereink és nézőink igényeit, majd ennek megfelelően gyorsan tudunk cselekedni. A dráma műfajában szerzett jártasságunkat kamatoztatva tudjuk kiszolgálni ezt a piaci rést egy olyan 24 órás csatornával, amely a világ minden pontjáról gondosan válogatva, napjaink drámakínálatának legjavát kínálja, lehetővé téve a tartalom on-demand struktúrájú fogyasztását is.”
  A drámák rajongói elismert és lenyűgöző sorozatok közül választhatnak számos műfajból: krimi és rejtély, irodalmi klasszikusok, politika, történelmi, háborús, akció, kaland és fantázia. A palettán kiváló, élménydús kosztümös drámák találhatóak a világ minden pontjáról, így többek között egyesült királyságbeli, egyesült államokbeli, spanyol, francia, olasz, ausztrál és kanadai produkciók is láthatóak lesznek.
  Az Epic Drama szenvedélyek és árulások, szerelmek és csalódások közepette zajló hősies tettekkel átszőtt felemelő és érzelmes történeteket kelt életre. A főműsoridőben sugárzott szinte valamennyi tartalom az elmúlt három évben készült, és a műsorok 70% kizárólag csak az egyes piacokon látható, így a nézők a nap 24 órájában, a hét 7 napján élvezhetik a legújabb kosztümös drámákat.
  „A Viasat World Európa egyik legnagyobb független tartalomaggregátora, és az átfogó csatorna- és SVOD-portfoliónkba mindig a legjobb tartalmakat válogatjuk be nézőink számára. Stratégiánknak megfelelően felvásárlással, korai elővásárlással és újabban koprodukciókkal bővítjük a kiterjedt választékunkat, így biztosítva valamennyi csatornamárkánk számára az érdeklődésre számot tartó és kiváló minőségű műsorokat a jövőben is. Már jelenleg is a legkiválóbb tartalomszolgáltatókkal és terjesztőkkel működünk együtt a világ minden pontján, és további tárgyalásokat is folytatunk majd, ahogy folyamatosan bővítjük a tartalomválasztékunkat és véglegesítjük a debütáló műsorkínálatot, mindeközben készülve a jövő évi újdonságokkal is.Rendkívül izgalmas, hogy bemutathatjuk az egész világnak az Epic Drama új otthonát, amely az első számú csatorna lesz azok számára, akik a legújabb kosztümös drámákat szeretnék látni,” összegezte Irina Gofman.
 2. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  238
  RTL Spike a DIGI TV-n!


  [IMG] Új szórakoztató programmal gazdagodott a DIGI TV műholdas és kábel kínálata, miután november 3-án bekerült az RTL Spike a továbbított csatornák közé.


  A műholdas előfizetők közül november 3-án még csak a Smart CAM-os vétellel rendelkezők érhetik el a csatornát a 12,149(V) GHz-ről (ami egyébként kábeltévés elosztást is biztosító frekvencia), de rövidesen a szolgáltatói készülékek csatornalistájában is elérhető lesz.
  A kábeles előfizetők a budapesti hálózaton a 754 MHz-es multiplexben találják a csatornát. Itt továbbítják többek között a Discovery Channel-t, más fejállomáson is a Discovery Channel frekvenciáját érdemes újrahangolni.
  Az RTL Spike a Viacom és az RTL közös csatornája, de utóbbi "munkája" csak a csatorna nevében látszik. Az adó akció, sci-fi és doku-reality sorozatokat (utóbbiban erős az amerikai Spike anyacsatornája) sugároz, ám az adó "zászlóshajója" a Pumpedék c. magyar trash-reality.
  Az RTL Spike további műsorairól itt olvashat.
 3. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  238
  Érkezik a Spíler 2 TV és a Spíler 3 TV!

  2018. március 06.
  [IMG] Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven.


  A TV2 Csoport 2016 nyarán kezdte meg nagyszabású portfólió bővítését, melynek eredményeként 2018 év elejére már 11 csatornával rendelkezik. A TV2 mellett a változatos tematikájú kábelcsatornáknak köszönhetően sokszínű műsorkínálat várja a nézőket.
  A terjeszkedés 2018 nyarán folytatódik, elindul két újabb sportcsatorna, amiken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a labdarúgás szerelmesei. Az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló, minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája közvetítés.
  A Bajnokok Ligája mellett számos más exkluzív, prémium sportjoggal is rendelkezik a cégcsoport és jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzésére. Továbbra is követhetik a szurkolók a Premier League, az NHL mérkőzéseit és a MotoGP futamait a Spíler csatornákon.
  A hatékony működés érdekében a sportcsatornák szintén román joghatóság alá tartoznak majd, ahogy a cégcsoport többi kábelcsatornája is. A médiatársaság ahogy eddig is, bevételei után továbbra is a magyar jogszabályok szerint, Magyarországon fog adót fizetni.

Oszd meg ezt az oldalt ismerőseiddel!